Vinski podrum površine 1000m 2 smješten je u neposrednoj blizini vinograda, što
omogućava da sačuvamo svježinu i vrhunsku kvalitetu svakog grozda do trenutka
prerade.
Podrum je visokog stupnja opremljenosti.
Za neka su ulaganja korištena i sredstva Europske Unije.
Ukupni kapacitet podruma
je cca. 500.000 litara, s godišnjom proizvodnjom od 150.000 boca, 10 različitih
etiketa, bijelih, rosé, crnih i pjenušavih vina proizvedeni klasičnom metodom.
Vinski podrum kapacitiran je za prihvat i preradu grožđa, prostorijom sa inox
tankovima – gdje se odvija fermentacija i odležavanje, Barrique prostorija gdje odležavaju
crna i orange vina, prostor za punjenje boca i skladište.
U sklopu podruma nalazi se i
laboratorij za osnovne analize vina u svrhu što boljeg vođenja praćenja proizvodnog procesa
u svim fazama.
Proizvodnja se vrši po visokim standardima zbog čega je podrum dobio
između ostalog i ekološki certifikat.