Naš podrum

Vinski podrum površine 1000m 2 smješten je u neposrednoj blizini vinograda, što omogućava da sačuvamo svježinu i vrhunsku kvalitetu svakog grozda do trenutka prerade.

Podrum je visokog stupnja opremljenosti.
Za neka su ulaganja korištena i sredstva Europske Unije.

Ukupni kapacitet podruma je cca. 500.000 litara, s godišnjom proizvodnjom od 150.000 boca, 10 različitih etiketa, bijelih, rosé, crnih i pjenušavih vina proizvedeni klasičnom metodom.
Vinski podrum kapacitiran je za prihvat i preradu grožđa, prostorijom sa inox tankovima – gdje se odvija fermentacija i odležavanje, Barrique prostorija gdje odležavaju crna i orange vina, prostor za punjenje boca i skladište.
U sklopu podruma nalazi se i laboratorij za osnovne analize vina u svrhu što boljeg vođenja praćenja proizvodnog procesa u svim fazama.
Proizvodnja se vrši po visokim standardima zbog čega je podrum dobio između ostalog i ekološki certifikat.