Posjete i degustacije

Dragi posjetitelji,
obaviještavamo Vas da su u tijeku radovi na rekontrukciji kušaone i vinske trgovine, te neće biti moguće rezervirati vođenu degustaciju uz obilazak podruma.
Trgovina sa vinima raditi će prema uredovnom radnom vremenu.

Degustacija vina ne zahtijeva neko posebno predznanje, već isključivo uživanje u trenutku – upravo zbog toga, slobodno se možete upustiti u pomalo istraživačku, ali vrlo zanimljivu igru mirisa, okusa, boja i emocija.

Upoznati se s procesom nastanka vrhunskih Veralda vina od trsova do elegantnih butelja, iskustvo je koje vas nauči još više cijeniti svaku kapljicu u posluženoj čaši. Tu je utkano toliko ljubavi, zajedništva, promišljanja, odricanja, znanja i rada.
Naša vinarija svim vinskim ljubiteljima, onima koji će to tek postati, ali i onima koji su samo radoznali, pa i vinskim znalcima nudi degustaciju vina aktualnih berbi. Čar se krije upravo u otkrivanju svih nijansa i nota vina nastalih od autohtonih sorti, te otkrivanjem onoga što Vama i Vašem istančanom nepcu najbolje odgovara.

Osim što možete, prema Vašem odabiru, degustirati naša vina te upoznati okuse nekih od 12 ponuđenih etiketa, ukupni doživljaj upotpuniti će tradicionalni istarski specijaliteti poput sira, istarskih kobasica, pršuta, slasnih tradicionalnih zalogaja uz kušanje maslinovog ulja kojeg također proizvodi naša obitelj.

Radno vrijeme:

WINE SHOP: 10-18 sati svakim danom, nedjelja od 10-14 sati. Nije potrebna prethodna najava.
WINE TASTING: ponedjeljak, četvrtak, petak, subota od 13-18 sati. Potrebna je prethodna najava.

Minimalan broj osoba/ Minimum number of person: 2
Maksimalan broj osoba /Max. capacity of sitting spots: 30
Parking: dostupan
Napomena: obilazak vinarije i degustacija nisu privatni
Jezici: talijanski, engleski, njemački

U našem wine shopu možete pronaći sva vina aktualnih berbi i vina iz posebne ponude.

Obilazak i degustacije

Tasting Experience

Svako vino samo je plod tla, mikroklime, sorte grožđa i predanog rada. Tek posjetom mjestu njegovog nastanka, istinski upoznajete njegovu dušu i s njom stvarate vječnu i neraskidivu vezu. Zato istražite sve čari vinskoga svijeta degustiranjem različitih okusa, osjetom mirisa i boja te otkrivanjem svih nijansi naših vina punih emocija!